Jude and Friends

  |  Uncategorized   |  360° márka átvilágítás

360° márka átvilágítás

8e67a0850cade3ce96cacdbc5cd0df5c

Már meglévő brandeknél előfordul, hogy nem látjuk a fától az erdőt. Időről időre mélyre kell ásni, hogy felderítsük az akadályokat, gátakat. 360 fokos brand auditunk alkalmas arra, hogy megtaláljuk a problémás területet, felderítsük, és action plant hozzunk létre, hogy a jövőben kiküszöböljük a kisebb-nagyobb működési hibákat.

Az átvilágítást egy személyes konzultációval kezdjük, ahol a releváns vezetők véleményét kérdezzük, illetve megadjuk az audit keretét (nem minden cég szereti, ha a titkos adatai között turkálnak). Ezután összeállítjuk a szükséges input listát, ami alapján el tudjuk kezdeni a feltérképezést. A munkafolyamat alatt többször konzultálunk az illetékesekkel, hogy a végső dokumentáció és action plan minél inkább szolgálja az ügyfél igényeit.

Miután kielemztünk minden lehetséges területet, egy utolsó workshop alkalmával ezt az ügyfelek elé tárjuk, és megegyezünk, hogy az action plan milyen fókuszokkal szülessen meg, amit a workshop után kollégáinkkal létrehozunk és átadásra kerül.

Természetesen előfordulhat, hogy a kiemelt problémás terület nem vág profilunkban, ez esetben megkeressük a legmegfelelőbb partnert, hogy az action plan kerek egészt mutasson.

További info…

 

 

Post a Comment